divendres, 4 de maig del 2012

restaurant cassoli

RESTAURANT EL CASSOLI TLF 678552419/973552067

 

 

Rafacassoli@hotmail.com

 

 

MENÚ DE CAP DE  SETMANA

ENTRANTS: GASPATXO /SOPA DE BROU

PRIMERS

ESPAGUETIS AL ROQUEFORT

REMENAT DE PATATES PALLA I BACALLÁ (REVUELTO DE PATATAS PAJA Y BACALAO)

ESPAGUETIS AL ROQUEFORT (ESPAGUETIS AL ROQUEFORT)

MELÓ AMB PERNIL (MELÓN CON JAMÓN)

CARPACCIO DE VEDELLA AMB PARMESA I PINYONS (CARPACCIO DE TERNERA)

CALÇOTS REBOSATS (CALÇOTS REBOZADOS)

AMANIDA AL ESTIL DEL CHEF (ENSALADA AL ESTILO DEL CHEF)

SEGONS

PEUS DE PORC A LA BRASA (MANTAS DE CERDO A LA BRASA)

SIPIA AMB GAMBES A LA PLANXA (SEPIA CON GAMBAS A LA PLANCHA)

ANEC CONFITAT AMB POMA I FRUITS VERMELL (PATO CONFITADO CON MANZANA Y FRUTOS

CARAGOLS A LA LLAUNA AMB DUES SALSES (CARACOLES A LA LLAUNA) ESPECIALITAT DE LA CASA

COSTELLES DE XAI A LA BRASA (COSTILLAS DE CORDERO A LA BRASA)

CONILL A LA BRASA AMB ALL I OLI (CONEJO A LA BRASA CON ALL I OLI)

CONILL A L'ALL (CONEJO AL AJILLO)

ENTRECOT DE VEDELLA A LA BRASA (ENTRECOT  DE TERNERA A LA BRASA)

 

 

VI  RIOJA O COSTERS DEL SEGRE  AIGUA O REFRESC (CAFÉS I POSTRES NO INCLOS)

 

                                          PREU   14  IVA INCLÒS

 

 

 

 

                           MENÚ DEGUSTACIÓ

1 Patata  al caliu brava                                                    mini hamburguesa de Filet de vedella amb foie

2 Carpaccio de bacalla                                                    6 caneló de cua de bou

3 Caragols a la llauna                                                      7 Costelles  de Cabrit rebosades

4 Cuixetes de guatlles  caramel litzades                     8  POSTRES    Fusta formatges o copa Gilberto      18€  beure apart

SUGGERIMENTS

Llom de bacallá gratinat 100% natural……............................12€                         aVui

Costelles de Cabrit a la  brasa o rebosades………….………..12€                     recomanem

Caragols a la llauna amb dues salses……………………………...12€                   amanida del chef

Entrecot a la brasa…………………………………….………………….…….12€                                      i

Esquixada de bacallá……………………………………………………………..8€                             Arros

TORRADA DE PERNIL IBERIC………………………………………………………..10€                                  amb                     

CARPACCIO DE VEDELLA AMB PARMESÁ…………………………….………..6€                     llámantol

Amanida del chef……………………………………………………………………..5.50     15€ (MINIM 2 PERSONES)

Canelons del cassoli……………………………………………………………….5.50

Pop a la gallega……………………………………………………………………..10€

ARROS AMB LLAMANTOL  (MINIM DOS PERSONES)………………………..12€ PER  PERSONA

MENU DE CALÇOTADA………………………………………….…12€

(CALÇOTS A LA BRASA I CARN A LA BRASA) XAI, BOTIFARRA, CANSALADA, CONILL, POLLASTRE, LLOM)

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada